sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Baka baka Bakacon!
JEE! Se oli tänään! Bakacon -10! Oli toosi kivaa. ^w^

Mansikkamiitti oli maailman paras. Kaikki aktiivisimmat hoitajat tulivat innokkaina mukaan!

...tuo oli sarkasmia. Mukana olivat vain minä, Naatti ja Mellu. Yyyhyy... TTwTT Mutta kuitenkin, oli toosi kivaa! Con oli kiva, miitti epäonnistui.

Heräsin aamulla 7:30, tuli silti kamala kiirus. Naatti matkailuautoineen sai odottaa pihalla kun etsin kadonnutta kännyäni ja luutaa varastosta. Pääsimme matkaan puoli yhdeksän jälkeen ja pelasimme koko matkan korttia (turi <3). Perillä olimme ennen kymmentä, sillä Naatin isän erinomainen suunnitelma tulla aiemmin jonottamaan, ei ollut oikein hyvä... jonot olivat nimittäin olemattomat. :'D

Ekana lipunmyynnin löydettyämme etsimme käsiimme pelihuoneen. Mellu meni innoissaan pelaamaan ParaParaParadisea, sellaista tanssipeliä, jossa sensorit tunnistavat käden paikat ja niimpä pelistä tuli pelkää käsien ojentelua.. =w=´ Minä ja Naattikin kokeilimme. Seuraavana näimme ilmiömäisen DJ/kosketin-pelihommelin pelaajan, se oli tosi vaikea ja tyyppi teki sitä melkein silmät kiinni, 100 painallusta sekunnissa. (Me emme edes saaneet selvää, koska piti painaa mitäkin...)

"Myyntipöydille!!" kuului kajahdus kaikkien kolmen suusta ja siispä suuntasimme vuoden takaiseen tuttuun myyntipöytäsaliin. Siellä oli kaikkea ihanaa - mutta myös ylikallista. Löysimme mm. paaaaaljon Pokéfiguja, Ponyo-saippuakuplapuhaltimia, pelikortteja, Totorokamaa, porkkanapinssejä ja uhria potkivia Groomy Bear -pehmoja, mutta koska kaikki olivat täysin ylihinnoiteltuja, ei mitään tullut vielä mukaan. Nyt menimme takaisin C-rakennukseen, josta löysimme ekan kerran ihanan Taidekujan pelikorttipöytineen.

Päivän kuluessa Naatista ja Mellusta tuli 'pelikorttipöydän' kanta-asiakkaita, sillä Naatti osti 4:llä eri kerralla erilaiset kaulakorut... x'3 Ne olivat: kasettikoru, herttaässäkoru, outo minikortti kehystettynä -koru ja palapelinpalakorun. Mellu osti 4 pelikortti-pinssiä.

Ainoa ohjelma, jossa kävimme, oli cosplay-shakki. Siellä oli jättipelilauta, jossa cossaajat näyttelivät eri shakkinappuloita. Harmi ettei sieltä kulmasta oikein nähnyt mitään, joten saimme aikaiseksi vain puutuneet jalat ja tylsyyden. 8'<

Kun olimme syöneet eväät ja pelanneet vähän korttia (ja juoneet jogurrtia pussista..), oli aika toiseen myyntipöytäkierrokseen. Mansu löysi ihanan mansikka-hellokitty-avaimenperän, mutta siinä oli myyjänä joku evomies (hee) joka oli vain tuuraamassa eikä tiennyt hintaa, joten jouduimme odottelemaan 45 min tyhjänpanttina oikeaa myyjää. =__= Lopulta sain sen 3:lla eurolla.

Viimeisenä menimme taas pelaamaan ja taidekujalle. Löysin eurolla (!!) ihanan käsinmaalatun minitotoro-rasian. :'3 Sitten meitä tultiin jo hakemaan, kaikki meinasivat melkein nukahtaa autoon. =w=''

Lopulta pääsimme kotiin, Naatti failasi automme takaluukun kanssa ja melkein rikkoi sen... (Eikö ole itsestään selvää, että nykyään mitään takaluukkuja ei suljeta käsipelillä..!?)

Minulla on huomenna mantsankokeet... En ole lukenut yhtään ja dataan vain täällä... Mutta en jaksa! Uaah... Pakko kai se on... Joten heippa tältä kertaa! ^w^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti