torstai 15. huhtikuuta 2010

Eka blogimerkintä!

Hihii! Tein tällaisen blogin, olen ihan ensikertalainen. Täällä sitten juttuja siitä, mitä kaikkea olen puuhastellut. :3 Olen siis Mansu, 13, kirjoitan tänne nettinimimerkilläni enkä ajatellut paljastaa mitään kamalan kummallista. Kerron vain tekemisiäni ja muita hömpätyksiä. ^w^

Mitä niihin tekemisiin tulee... Vietän vapaa-aikani enimmäkseen koneella, piirustellen, massaillen, koneella istuen, trampalla pomppien, pyöräillen, tanssien, japania opiskellen, lukien mangaa, syöden ja kavereiden kanssa oleskellen. Hihi.

Meillä oli vesivahinko kellarissa helmikuussa, se on vieläkin ihan remontissa. Siitä syystä kaikki tavarat joutuivat joko kaatopaikalle tai puhdistettavaksi ja sitä myöten varastoon jonnekin huitsiin. Tramppa mukaan lukien. TTwTT Kävimme sitten maanantaina hakemassa trampan osat (kamala kantaminen) ja nyt se on pihalla! ^3^ Rakastan pomppia sillä, yleensä pompiskelen ystäväni/naapurini Naatin kanssa. N, Y, T, NYT -leikki on kivaa. (Hii, ette varmaan tajua.) Ja yllätys myös, sekä etiaåtagaeNYT-leikki. (Ne tajuavat jotka tajuavat.)

Ääh! Tulikin kiire japanin tunnille ja sen mukana näin lyhyt eka bloggeilu. Mutta nähdään taas pian! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti