perjantai 16. huhtikuuta 2010

Bakacoon!

Jee! Laitoin uuden taustan. Mitäs pidätte? Siitä tulee mieleen... suklaajätski ja mansikat. *w* Kiitokset Smitten Blog Designs:lle.

Tänään koulu loppui jo 13:05! >w<

Nyt varsinaiseen asiaani: Bakaconiin! Se on huomenna! *iloitsee* Olisi miljoonahypertriljoona kertaa kivempaa, jos M olisi loppujen lopuksi päässyt mukaan. Mutta... ei kai sille voi mitään... u__u Nyt on tulossa vain minä, Naatti, Mellu ja ehkä Kyo. En tiedä Kyon tulemisesta mitään. :o

Kiki-cossi! Oikeastaan se ei ole varsinainen cossi, sillä se koostuu vanhasta puuvillaneuleesta, väärinpäin käännetystä pitkästä hameesta, vanhasta luudasta ja nauhasta tekaistusta rusetista. ^^' Mutta kai se Kikiksi kelpaa. (Laukku on vielä vaiheessa ja se on jo huomenna! >_<)

Menemme lauantaina Naatin kyydillä ja sunnuntaina meidän. Mitähän kivaa siellä on? Voisi ehkä katsoa ohjelmaakin jossain vaiheessa. :D Hei kaikki, teidän on sitten pakko päästä ensi miittiin. PAKKO. Tai minä.. puren. >:3

Lupaan laittaa joskus tänne kuvia jostakin... vaikka leivoskoruista. Ne kyllä löytyvät Otakukustakin, kun saan ne laitettua. x3 Olen vähän laiska. (Ai vähän vai?)

Bye for now! ^w^
(Yritin laittaa tekstiin väriä mutta tuli joku outo valitushommeli owo)

1 kommentti:

  1. Ihana tausta! : 3 Itse taidan aika varppina desuun päästä, ehkä. Ja mikäli se toinenkin pikkumiittijärjestyy niin olen aika varmasti tulossa!

    Olen aina haaveillut jättitrampasta. i w i

    VastaaPoista